Aronija premium BIO
Aronija premium BIO
Sastojci: sušeni plod aronije nakon odvajanja matičnog soka hladnim prešanjem.
Način pripreme: dvije žilice čaja preliti s 2 dl vruće vode i ostaviti poklopljeno 15 min. Nakon toga procjediti. Čaj se može konzumirati tokom cijelog dana topao ili ohlađen.
Način čuvanja: na suhom i tamnom mjestu.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.