Baked apple
voćni čaj
Baked apple
voćni čaj
SASTOJCI: komadići jabuke, cvjetovi hibiskusa, bobice bazge, šipak, ploškice jabuke, imela, štapići cimeta, listići badema, prirodna aroma, klinčići
Pečene jabuke punjene marcipanom, orasima, bademima, rozinama ili nekim finim džemom, poslužene bogatim umakom od vanilije i posipane mješavinom cimeta i šećera istog trena će vas podsjetiti na božićni ugođaj.
Ovaj čaj napravljen je upravo s tim ciljem, da u vama potakne božićno raspoloženje.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Pinca
Pinca je tradicionalni uskrsni kruh, u nekim krajevima poznat i pod nazivom sirnica. Iako nema nikakve veze sa sirom, pretpostavlja se da je taj naziv dobila jer su domaćice u nekim prošlim vremenima, u nju, umjesto kvasca, stavljale usireno tijesto.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!