Golden Milk Chai
Kurkuma, cimet i kardamom
Golden Milk Chai
Kurkuma, cimet i kardamom
SASTOJCI: Zlatno mlijeko - Kurkuma, cimet i kardamom
Ova zanimljiva selekcija čajeva, pažljivo je osmišljena inspirirana obiteljskim receptima, koji se prenose generacijama.
U Indiji chai je simbol povezivanja, stvaranja trenutaka topline i zajedništva, chai potiče druženja i bitne razgovore u obitelji.
Kreatori ovog čaja donose nam osjećaj pripadnosti i upoznaju nas sa svakodnevnim ritualima.
Bez obzira uživate li sami ili u društvu voljenih, ovi čajevi pozivaju Vas da prigrlite utjehu, mir i obnovu u svakom gutljaju.
Svakako kušajte iz iste selekcije čajeva:
PRIPREMA Golden Milk Chaia s vodom:
Zakuhajte 1 šalicu (250 ml) vode, dodajte 1,5 čajne žličice chai mješavine.
Smanjite temperaturu / vatru i po želji dodajte (med ili šećer, mlijeko).
Kuhajte na laganoj temperaturi / vatri 3 - 5 minuta.
PRIPREMA Golden Milk Chaia s mlijekom:
Ugrijte 1 šalicu (250 ml) mlijeka, pazite da se mlijeko ne pregrije,
dodajte 2,5 čajne žličice chai mješavine.
Smanjite temperaturu / vatru i po izboru možete dodati med ili šećer, lagano miješajte 3 - 5 minuta.
Procijedite Golden Milk Chai kroz sito, poslužite i uživajte!
Možete ga servirati u šalicama, visokim čašama, dodati pjenicu toplog mlijeka, šlag, štapić, posip cimeta ili kakaa.
Golden Milk Chai
Doprinosi boljem snu i zdravlju kože
Ima protuupalna svojstva
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Pinca
Pinca je tradicionalni uskrsni kruh, u nekim krajevima poznat i pod nazivom sirnica. Iako nema nikakve veze sa sirom, pretpostavlja se da je taj naziv dobila jer su domaćice u nekim prošlim vremenima, u nju, umjesto kvasca, stavljale usireno tijesto.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!