Sticky Chai
Crni asam, darjeeling
Sticky Chai
Crni asam, darjeeling
SASTOJCI: crni asam, darjeeling, kardamom, cimet, klinčići, zvjezdasti anis, đumbir, crni papar, sjeme komorača i agava.
Ova zanimljiva selekcija čajeva, pažljivo je osmišljena inspirirana obiteljskim receptima, koji se prenose generacijama.
U Indiji je chai simbol povezivanja i stvaranja trenutaka topline i zajedništva, chai potiče druženja i bitne razgovore u obitelji,
Kreatori ovog čaja donose nam osjećaj pripadnosti i upoznaju nas sa svakodnevnim ritualima.
Bez obzira uživate li sami ili u društvu voljenih, ovi čajevi pozivaju Vas da prigrlite utjehu, mir i obnovu u svakom gutljaju.
Svakako kušajte iz iste selekcije čajeva:
PRIPREMA Chaia s vodom:
Zakuhajte 1 šalicu (250 ml) vode,
dodajte 1,5 čajne žličice chai mješavine.
Smanjite vatru i po želji dodajte (med ili šećer, mlijeko).
Kuhajte na laganoj vatri 3–5 minuta.
PRIPREMA Chaia s mlijekom:
Ugrijte 1 šalicu (250 ml) mlijeka, pazite da se mlijeko ne pregrije,
dodajte 2,5 čajne žličice chai mješavine.
Smanjite vatru i po izboru možete dodati med ili šećer, lagano miješajte 3-5 minuta.
Procijedite čaj kroz sito, poslužite i uživajte!
Dobrobiti ovog čaja:
Pomaže probavi
Podiže imunitet
Antioksidativna svojstva
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem