La Perla Pralina Christmas

Praline u rinfuzi

Šifra artikla: 5002846
1,13 €
PDV je uključen u cijenu / Dostava će biti obračunata kasnije

La Perla Pralina Christmas

Praline u rinfuzi

Šifra artikla: 5002846

SASTOJCI: Orašasti plodovi, organski cijeli šećer od šećerne trske, kokosovo mlijeko u prahu (12%), kakao masa, kakao maslac. Vafli: (rižino brašno, šećer, kukuruzni škrob, krumpirov škrob, suncokretovo ulje, biljna vlakna bambusa, sojino brašno. Emulgator: sojin lecitin, sol, vanilija, aroma. Bojilo: karamel 150A, kakao prah. Vezivo: guar guma, kakao prah, glukozni sirup. Emulgator: sojin lecitin, mono- digliceridi masnih kiselina (biljnog porijekla). Prirodni okus: vanilija.

ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.

Kremasto zadovoljstvo koje se topi u ustima, obavijajući vaše nepce pečenim lješnjacima iz Pijemonta i postojanim aromama kakaa. Tradicionalni i ikonični recepti s kreativnim inovacijama; svakim zalogajem dolazi nova emocija. Otkrijte sve čari čokoladnih pralina iz naše ponude.

Bez Bez glutena
Mapa okusa
Preporučamo
5000954 - Čaj Za Djecu
Čaj za djecu
4,86 €
1000042 - Šareni papar
Papar šareni zrno
4,57 €
5000079 - Paprena Metvica
Paprena metvica - Pepermint
3,71 €
Sezam bijeli oljušteni.jpg
Sezam bijeli oljušteni
1,71 €
confit de cornichons.png.jpg
Slatko kiseli krastavci Bornibus 250g
5,23 €
blooming jasmin.jpg
Blooming Tea Jasmine
2,63 €
5000653 - Aloe Vera
Aloe Vera
7,16 €
5000050 - Cjedilo Okruglo žlica
Cjedilo okruglo žlica
4,20 €
Salsus_temeljac_Fish_demi_glace_1L.jpg
SALSUS riblja Redukcija 1l
24,06 €

Recepti

Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Svi recepti
Pinca-recept-Blog-homepage-960x655px.jpg

Pinca

Pinca je tradicionalni uskrsni kruh, u nekim krajevima poznat i pod nazivom sirnica. Iako nema nikakve veze sa sirom, pretpostavlja se da je taj naziv dobila jer su domaćice u nekim prošlim vremenima, u nju, umjesto kvasca, stavljale usireno tijesto.  

morska poemaArtboard 3-100.jpg

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi

Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Želite li 10% popusta?

Saznajte na vrijeme sve o novitetima u ponudi, posebnim akcijama i promocijama i ostvarite brojne pogodnosti. Prijavite se na Harissin Newsletter. PROMO KOD s popustom 10% dobit ćete na svoj e-mail.

Unesite email
Harissa na Instagramu