La Perla Pralina Christmas
Praline u rinfuzi
La Perla Pralina Christmas
Praline u rinfuzi
SASTOJCI: Orašasti plodovi, organski cijeli šećer od šećerne trske, kokosovo mlijeko u prahu (12%), kakao masa, kakao maslac. Vafli: (rižino brašno, šećer, kukuruzni škrob, krumpirov škrob, suncokretovo ulje, biljna vlakna bambusa, sojino brašno. Emulgator: sojin lecitin, sol, vanilija, aroma. Bojilo: karamel 150A, kakao prah. Vezivo: guar guma, kakao prah, glukozni sirup. Emulgator: sojin lecitin, mono- digliceridi masnih kiselina (biljnog porijekla). Prirodni okus: vanilija.
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
Kremasto zadovoljstvo koje se topi u ustima, obavijajući vaše nepce pečenim lješnjacima iz Pijemonta i postojanim aromama kakaa. Tradicionalni i ikonični recepti s kreativnim inovacijama; svakim zalogajem dolazi nova emocija. Otkrijte sve čari čokoladnih pralina iz naše ponude.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Pinca
Pinca je tradicionalni uskrsni kruh, u nekim krajevima poznat i pod nazivom sirnica. Iako nema nikakve veze sa sirom, pretpostavlja se da je taj naziv dobila jer su domaćice u nekim prošlim vremenima, u nju, umjesto kvasca, stavljale usireno tijesto.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!