La Perla Pralina Limoncello & Meringue - rinfuza
La Perla Pralina Limoncello & Meringue - rinfuza
SASTOJCI: šećer, punomasno mlijeko u prahu, pasta od badema, kakao maslac, granulirani nugat (lješnjaci, med, glukozni sirup, bjelanjak), sirutka, emulgator: sojin lecitin, limunova pasta, limunova kora, prirodna aroma vanilije, aroma limoncella
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
*može sadržavati tragove kikirikija
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.