La Perla Pralina Slani Kikiriki - rinfuza
La Perla Pralina Slani Kikiriki - rinfuza
SASTOJCI: kikiriki, mlijeko u prahu, šećer, kakao maslac, hrskave mrvice – (rižino brašno, šećer, kukuruzni škrob, kukuruzno brašno), ulje sjemenki suncokreta, biljna vlakna od bambusa, sojino brašno, emulgator: sojin lecitin, sol, karamelizirani šećer, kakao u prahu, prirodna aroma vanilije, mliječni šećer, cervia sol, bez glutena
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
Energija | 2406 kJ/ 575 kcal |
Masti | 39 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 17 g |
Ugljikohidrati | 41 g |
- od kojih šećeri | 36 g |
Proteini | 14 g |
Sol | 0,9 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.