!NOVO! La Perla Colomba naranča & čokolada 750g (Pinca)
Uskrsna pinca u egzotičnom Jungle izdanju
!NOVO! La Perla Colomba naranča & čokolada 750g (Pinca)
Uskrsna pinca u egzotičnom Jungle izdanju
SASTOJCI: Pšenično brašno, šećer, kandirane narančine kore 10% (narančine kore, glukozno-fruktozni sirup,šećer), maslac, čokolada 9,5% (šećer, kakao masa, kakao maslac, emulgator: soja Lecitin, prirodna aroma vanilije), prirodni kvasac (pšenično brašno, voda), svježi žumanjak, svježi bjelanjak, lješnjaci 1%, koštice marelice, emulgator: Mono-digliceridi masnih kiselina (biljnog podrijetla), rižin škrob, punomasno svježe pasterizirano mlijeko, invertni šećer, rižino brašno, sol.Prirodni okusi.
Colomba Arancia e Cioccolato – Uskrsna delicija s narančom i tamnom čokoladom
Tradicionalni talijanski uskrsni kolač u egzotičnom Jungle izdanju
Colomba Arancia e Cioccolato Linea Jungle je raskošna verzija klasičnog talijanskog uskrsnog kolača, obogaćena kandiranim koricama naranče i kapljicama tamne čokolade. Mekano tijesto s prirodnom fermentacijom osigurava laganu teksturu i bogat okus, dok živopisno pakiranje iz Jungle kolekcije čini ovu slasticu idealnim poklonom ili svečanim dodatkom uskrsnom stolu.
Ručno rađena i pažljivo zapakirana, ova premium slastica iz La Perla di Torino spaja tradiciju i inovaciju – savršena za ljubitelje profinjenih i drugačijih okusa.
Zašto odabrati Colomba Arancia e Cioccolato?
- Autentični talijanski uskrsni kolač
- Kombinacija naranče i tamne čokolade
- Ručno pakiranje u elegantnom Jungle stilu
- Idealan poklon za blagdane
Unesite dašak Italije u svoj Uskrs i uživajte u vrhunskoj slastici koja spaja tradiciju, kvalitetu i egzotiku.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Pinca
Pinca je tradicionalni uskrsni kruh, u nekim krajevima poznat i pod nazivom sirnica. Iako nema nikakve veze sa sirom, pretpostavlja se da je taj naziv dobila jer su domaćice u nekim prošlim vremenima, u nju, umjesto kvasca, stavljale usireno tijesto.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!