Jagoda prah

Jagoda u prahu s maltodekstrinom

Šifra artikla: 5002823
6,25 €
Proizvod trenutno nije dostupan
PDV je uključen u cijenu / Dostava će biti obračunata kasnije

Jagoda prah

Jagoda u prahu s maltodekstrinom

Šifra artikla: 5002823

SASTOJCI: sa maltodextrinom

ALERGENI: sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama, gorušica i proizvodi od gorušice, celer i proizvodi od celera, kikiriki i proizvodi od kikirikija, orašasti plodovi.

Jagoda u prahu je sušeni prah dobiven od svježih jagoda, koji zadržava karakterističan okus i boju svježeg voća. Ovaj prah često se koristi kao dodatak raznim jelima i napicima kako bi im dodao voćni okus i boju.

Najčešće se koristi u:

  • Kolačima i desertima: Prah jagode odličan je za pripremu kolača, muffina, torti, sladoleda i pudinga, pružajući im intenzivan okus i svježinu.
  • Smoothiejima: Dodajte jagodu u prahu u smjese za smoothie kako biste im dali voćnu notu i bogatu boju. Možete ga kombinirati s drugim voćem poput banana, borovnica ili ananasa.
  • Pićima: Jagoda prah može se koristiti za aromatiziranje vode, limunada, čajeva ili koktela, pružajući im svježinu i voćnu aromu.
  • Jogurtima: Pomiješajte jagodu u prahu s grčkim jogurtom i medom za ukusan i zdrav desert ili međuobrok.
  • Sladoledima
  • Glazurama

Jagoda u prahu je praktičan sastojak koji omogućuje lako dodavanje voćnog okusa i boje raznim jelima i napicima te je popularan među ljubiteljima voća i slastica.

Mapa okusa
Preporučamo
5000554 - Sol Cvijet Soli Makarska
Cvijet soli Makarska
6,46 €
Dubai čaj-1.jpg
!NOVO - Dubai čaj crni
3,88 €
5000362 - Narančina Vodica 60ml
Narančina vodica 60ml
12,14 €
5000637 - Old Love
Old Love
3,77 €
5000511 - Ribež Za đumbir Porculan
Ribež za đumbir porculan
19,05 €
jasmin p. pearl bio.jpg
Jasmine Phoenix Pearl BIO
10,33 €
Staklenka - Harissa No1.jpg
!NOVO - STAKLENKA HARISSA NO.1 55g
4,24 €
1000065 - Za'atar
Za'atar (zatar, zahtar, zaatar)
4,13 €

Recepti

Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Svi recepti
Pinca-recept-Blog-homepage-960x655px.jpg

Pinca

Pinca je tradicionalni uskrsni kruh, u nekim krajevima poznat i pod nazivom sirnica. Iako nema nikakve veze sa sirom, pretpostavlja se da je taj naziv dobila jer su domaćice u nekim prošlim vremenima, u nju, umjesto kvasca, stavljale usireno tijesto.  

morska poemaArtboard 3-100.jpg

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi

Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Želite li 10% popusta?

Saznajte na vrijeme sve o novitetima u ponudi, posebnim akcijama i promocijama i ostvarite brojne pogodnosti. Prijavite se na Harissin Newsletter. PROMO KOD s popustom 10% dobit ćete na svoj e-mail.

Unesite email
Harissa na Instagramu