Jagoda prah
Jagoda u prahu s maltodekstrinom
Jagoda prah
Jagoda u prahu s maltodekstrinom
SASTOJCI: sa maltodextrinom
ALERGENI: sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama, gorušica i proizvodi od gorušice, celer i proizvodi od celera, kikiriki i proizvodi od kikirikija, orašasti plodovi.
Jagoda u prahu je sušeni prah dobiven od svježih jagoda, koji zadržava karakterističan okus i boju svježeg voća. Ovaj prah često se koristi kao dodatak raznim jelima i napicima kako bi im dodao voćni okus i boju.
Najčešće se koristi u:
- Kolačima i desertima: Prah jagode odličan je za pripremu kolača, muffina, torti, sladoleda i pudinga, pružajući im intenzivan okus i svježinu.
- Smoothiejima: Dodajte jagodu u prahu u smjese za smoothie kako biste im dali voćnu notu i bogatu boju. Možete ga kombinirati s drugim voćem poput banana, borovnica ili ananasa.
- Pićima: Jagoda prah može se koristiti za aromatiziranje vode, limunada, čajeva ili koktela, pružajući im svježinu i voćnu aromu.
- Jogurtima: Pomiješajte jagodu u prahu s grčkim jogurtom i medom za ukusan i zdrav desert ili međuobrok.
- Sladoledima
- Glazurama
Jagoda u prahu je praktičan sastojak koji omogućuje lako dodavanje voćnog okusa i boje raznim jelima i napicima te je popularan među ljubiteljima voća i slastica.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Pinca
Pinca je tradicionalni uskrsni kruh, u nekim krajevima poznat i pod nazivom sirnica. Iako nema nikakve veze sa sirom, pretpostavlja se da je taj naziv dobila jer su domaćice u nekim prošlim vremenima, u nju, umjesto kvasca, stavljale usireno tijesto.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!