Blog

Kasno jesensko voće – kao stvoreno za najfinije kolače

Svo ovo jesensko voće i povrće, dakako, izvrsno prija sirovo, u svom najboljem obliku, no kada ga se zasitite, od njega, osim pekmeza i džemova, možete pripremiti i najmirisnije, najaromatičnije i najfinije kolače. 

Saznaj više

Mali vodič kroz blagdanske začine

Ovog Božića začinite svoj život neodoljivim okusima i mirisima cimeta, klinčića i drugih blagdanskih začina koji sadrže sve sastojke potrebne za svečanu blagdansku atmosferu!

Saznaj više

Neka jesen i zima mirišu na pumpkin spice!

Ova izvrsna mješavina savršeno će funkcionirati i kao začin za medenjake, puding od čokolade, cimet rolice, a dodate li je u tijesto za kekse s maslacem, dobit ćete posve novu, toplu i spicy kreaciju koju ćete jedva čekati ponoviti. 

Saznaj više

Za'atar

Za'atar potječe još iz biblijskih vremena kada su ga proglasili hranom za mozak. U 12. stoljeću prepisivali su ga pacijentima kao lijek protiv loše probave, nadutosti i zatvora te se smatralo da uklanja parazite u probavnom traktu. Vjerovalo se i da rješava problem lošeg zadaha.

Saznaj više

„Crno zlato“ začina

Crni papar imao je važnu ulogu tijekom ljudske povijesti i bio je cijenjen začin već od drevnih vremena. Fascinatna povijest crnog papara počinje u Indiji, koja je i danas jedan od najvećih proizvođača crnog papara, a gdje se koristi već više od 4000 godina. Od Indije se proširio do drevnih Egipćana, Grka i Rimljana.

Saznaj više

Kasno ljeto na tržnici

Za vas smo prošetali popularnom riječkom tržnicom, ili placom kako je Riječani nazivaju i uvjerili se da s pravom slovi za jednu od najboljih u zemlji. 

Saznaj više

Ostvarite popust!

Saznajte na vrijeme sve o novitetima u ponudi, posebnim akcijama i promocijama i ostvarite brojne pogodnosti. Prijavite se na Harissin Newsletter. PROMO KOD s popustom 10% dobit ćete na svoj e-mail.

Unesite email
Harissa na Instagramu