O nama

Harissa - Začini život

Harissa je rezultat naše ljubavi prema vrhunskoj hrani, užitku kuhanja i okupljanjima oko stola. Oduvijek smo se s naših brojnih putovanja vraćali s novim začinima i idejama za nova jela, koje smo se trudili uklopiti u ponudu trgovina Harissa.

Harissa - Začini život

Prva poslovnica trgovine Harrisa od 2012. godine smještena je u samom centru grada, te je od tada poznata kao središte za istraživanje okusa u našem glavnom gradu. Od tada smo počeli dijeliti našu strast prema hrani i okusima i na nekoliko dodatnih lokacija u Zagrebu – Šubićeva 64, City Centar One West u Zagrebu, Arena Centar; u Splitu – Matošića 6, City Pazar u City Center One Split i najnovija Robna kuća Ri u Rijeci. Također, u Vašu kuhinju stižemo i direktno putem web-trgovine.

Harissa je moderan bazar začina – živopisan i raznolik, koji vrvi začinima iz cijelog svijeta. S više od 300 začina i 150 vrhunskih čajeva koji krase naše police, Harissa nudi jedinstven odabir okusa za svakog kuhara – od profesionalaca pa do amaterskih zaljubljenika u fine i nove okuse.

Veselimo se vašoj posjeti našeg mirisnog carstva začina i čajeva kako bismo razmijenili recepte i iskustva iz kuhinje, te kako biste razveselili svoje nepce našim ukusnim čajevima i začinima. Radujemo se našem zajedničkom vremenu u vašoj kuhinji.

Potražite Vaše omiljene proizvode u jednom od naših dućana

Kontaktirajte nas

Unesite ime
Unesite email
Unesite poruku
Slanje poruke...
Hvala! Vaša poruka je poslana.
Zbog tehničkih problema, Vaša poruka nije poslana.

Prijavite se na newsletter

Prijavite se za primanje naših novosti! Saznajte tako na vrijeme sve o novitetima u ponudi ili posebnim akcijama i promocijama.

Unesite email
Začinite Instagram