Recepti

Jednostavna i bogata curry piletina

Brza i jednostavna curry piletina s bogatim i punim okusom čini izvrstan obrok za cijelu obitelj!

Istraži okuse

Focaccia s rajčicama i maslinama

Kada razmišljamo o ljetu u kuhinji, rajčica je svakako jedna od prvih asocijacija. Ako ste se zasitili svih mogućih varijacija na temu šalše, salate caprese ili raznih salata, predlažemo vam da napravite - focacciu. U nastavku dijelimo naš recept.

Istraži okuse

Domaći humus s dodatkom Harissa začina

Humus, ukusna smjesa od slanutka, tahini paste, limunova soka, maslinovog ulja i češnjaka postoji stoljećima i jedan je od najsvestranijih i najzdravijih jela mnogih jelovnika diljem svijeta.

Istraži okuse

Five spice "Chicken wings"

Vaš novi omiljeni način pripreme pilećih krilca. Nagađa se da su Five Spice napravili Kinezi u pokušaju da naprave čudesan prah koji bi objedinjavao svih pet elemenata. Svih pet okusa (kiselo, gorko, slatko, ljuto i slano) može se naći u ovoj mješavini.

Istraži okuse

Špageti aglio, olio e peperoncino

Špageti s češnjakom, uljem i ljutom papričicom klasično su jelo talijanske tradicije – jednostavno, ukusno i ono najbitnije brzo gotovo. 

Istraži okuse

Chakalaka - Južnoafrički pikantni prilog od povrća

Osvježavajući pikantni prilog od rajčice i graha koji će izazvati vaše okusne pupoljke! 

Istraži okuse

Želite li 10% popusta?

Saznajte na vrijeme sve o novitetima u ponudi, posebnim akcijama i promocijama i ostvarite brojne pogodnosti. Prijavite se na Harissin Newsletter. PROMO KOD s popustom 10% dobit ćete na svoj e-mail.

Unesite email
Harissa na Instagramu