Article-hero-image-b2.jpg
14.10.2021

Darujte sa stilom!

Poklon program 

Harissa je jedinstvena trgovina čajeva i začina, koja nudi više od 150 vrhunskih vrsta čaja i više od 300 začina, začinskog bilja te začinskih mješavina sa svih strana svijeta. 

Nudimo vam jedinstvene proizvode i ambalažu koji se mogu kombinirati prema vašim željama. Izaberite originalan poslovni poklon za vaše zaposlenike, poslovne partnere ili klijente i dopustite da vam pomognemo biti originalni i maštoviti u darivanju. 

bočice.jpg
tubice.jpg

Ambalaža

Prekrasna ambalaža poboljšava proizvod koji se nalazi unutra. Nudimo vam veliki izbor praktične ambalaže za vašu individualnu kombinaciju proizvoda, poput visokokvalitetnih troslojno laminiranih crnih vrećica s visokom zaštitom okusa ili prozirnih vrećica u kojima će naši proizvodi mamiti pogled i zanimanje. Također iz ponude izdvajamo staklene epruvete i staklenke s odgovarajućim plutenim čepovima za praktično pakiranje u naše poklon kutije.

Najnoviji recepti

Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Pogledajte sve recepte
Blog-homepage-bananapumpkinbread.jpg

Jesenski banana bread

Zasladite jesen s ovim apsolutnim hitom - kruhom od banane i bundeve. 

Blog-homepage-krastavci.jpg

Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci

Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!

Začinite Instagram