Cafe de Paris
Cafe de Paris
SASTOJCI: vlasac, paprika, luk, peršin, ljuskice rajčice, koncentrat paste od rajčice, kukuruzni škrob, češnjak, majčina dušica, estragon, kadulja, papar, origano, ružmarin, sjemenke gorušice, korijander, kurkuma, kumin, sjemenke piskavice, đumbir, čili, klinčići, komorač, piment, muškatni oraščić, cimet, mažuran, morska sol (12%), šećer od trske, može sadržavati tragove celera
ALERGENI: orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice, sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama, kikiriki i proizvodi od kikirikija.
Cafe de Paris umak originalno se radi od mješavine začina i začinskog bilja pomiješane s maslacem. Ovaj gusti, kremasti umak savršeno se slaže uz odreske, s kojim se originalno i poslužuje.
DOBRA kao začin za putar i umake, meso i grilana jela, ribu, fondue.
Energija | 1149 kJ/ 274 kcal |
Masti | 6.2 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 1.4 g |
Ugljikohidrati | 37 g |
- od kojih šećeri | 31 g |
Proteini | 13.3 g |
Sol | 12.1 g |
Vlakna | 17.5 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.