Badem listići blanširani
Badem listići blanširani
ALERGENI: orašasti plodovi.
Prunus dulcis
Listići badema su odličan su izvor proteina i prepuni raznih vitamina i minerala. Kao i cijeloviti bademi, listići su ispunjeni istim kremastim okusom. Ugodni okus se još više osjeti kada su narezani.
Bademove listiće koriste se u raznim receptima poput variva, kolača, salata, granole, pudinga, krekera, nadjeva, pa čak i u smoothiejima i shakeovima.
Upotrijebite ih za dodatnu hrskavost u kolačima, poslasticama i tortama.
Energija | 0 kJ/ 579 kcal |
Masti | 50 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 3.8 g |
Ugljikohidrati | 22 g |
- od kojih šećeri | 4.4 g |
Proteini | 21 g |
Sol | 0.1 g |
Vlakna | 13 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Pinca
Pinca je tradicionalni uskrsni kruh, u nekim krajevima poznat i pod nazivom sirnica. Iako nema nikakve veze sa sirom, pretpostavlja se da je taj naziv dobila jer su domaćice u nekim prošlim vremenima, u nju, umjesto kvasca, stavljale usireno tijesto.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!