La Perla Pralina Pistacija
Praline u rinfuzi
La Perla Pralina Pistacija
Praline u rinfuzi
SASTOJCI: bijela čokolada (šećer, punomasno mlijeko u prahu, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije), pistacije, šećer,bez glutena.
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.
Energija | 2385 kJ/ 573 kcal |
Masti | 39 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 14 g |
Ugljikohidrati | 42 g |
- od kojih šećeri | 38 g |
Proteini | 12 g |
Sol | 0,18 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Pinca
Pinca je tradicionalni uskrsni kruh, u nekim krajevima poznat i pod nazivom sirnica. Iako nema nikakve veze sa sirom, pretpostavlja se da je taj naziv dobila jer su domaćice u nekim prošlim vremenima, u nju, umjesto kvasca, stavljale usireno tijesto.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!