La Perla Pralina - Crna Čokolada
Praline u rinfuzi
La Perla Pralina - Crna Čokolada
Praline u rinfuzi
SASTOJCI: tamna čokolada, šećer, kakao pasta, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma: prirodna vanilija, lješnjaci, nugat komadići, glukozni sirup, bjelanjak, kakao prah
ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje.
Energija | 2339* kJ/ 559 kcal |
Masti | 46 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 18 g |
Ugljikohidrati | 38 g |
- od kojih šećeri | 3 g |
Proteini | 10 g |
Sol | 0,02 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Pinca
Pinca je tradicionalni uskrsni kruh, u nekim krajevima poznat i pod nazivom sirnica. Iako nema nikakve veze sa sirom, pretpostavlja se da je taj naziv dobila jer su domaćice u nekim prošlim vremenima, u nju, umjesto kvasca, stavljale usireno tijesto.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!