La Perla Pralina Slani Kikiriki

Praline u rinfuzi

Šifra artikla: 5002596
1,13 €
PDV je uključen u cijenu / Dostava će biti obračunata kasnije

La Perla Pralina Slani Kikiriki

Praline u rinfuzi

Šifra artikla: 5002596

SASTOJCI: kikiriki, mlijeko u prahu, šećer, kakao maslac, hrskave mrvice – (rižino brašno, šećer, kukuruzni škrob, kukuruzno brašno), ulje sjemenki suncokreta, biljna vlakna od bambusa, sojino brašno, emulgator: sojin lecitin, sol, karamelizirani šećer, kakao u prahu, prirodna aroma vanilije, mliječni šećer, cervia sol, bez glutena

ALERGENI: jaja i proizvodi od jaja, kikiriki i proizvodi od kikirikija, soja i proizvodi od soje, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu), orašasti plodovi.

Nutritivna tablica Prosječna hranjiva vrijednost u 100g proizvoda
Energija 2406 kJ/ 575 kcal
Masti 39 g
- od kojih zasićene masne kiseline 17 g
Ugljikohidrati 41 g
- od kojih šećeri 36 g
Proteini 14 g
Sol 0,9 g
Vlakna 0 g
Bez Bez glutena
Mapa okusa
Preporučamo
Salsus-VEAL.webp
SALSUS teleća redukcija 1L | Demi-Glace
36,50 €
NERO_Product-image-800x600px.jpg
La Perla Pralina - Crna Čokolada
1,13 €
jasmin p. pearl bio.jpg
Jasmine Phoenix Pearl BIO
10,33 €
malina-prah_web.jpg
Malina prah
10,75 €
5002873_Sol_provansa_rinfuza.jpg
Sol Provansa
3,66 €
ginger syrupArtboard 1-100.jpg
Đumbir sirup BIO 237ml
7,38 €
Product-image-ginselection.jpg
Poklon kutija Gin Selection Premium
38,50 €
5002576_1.jpg
Vrećica torbica zelena
2,65 €
5000639 - Pear-Cinnamon
Pear-Cinnamon
3,85 €

Recepti

Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Svi recepti
morska poemaArtboard 3-100.jpg

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi

Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Mediterrane Lammkrone in aromatischer Kruste.jpg

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici

Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem 

 
 
 

Želite li 10% popusta?

Saznajte na vrijeme sve o novitetima u ponudi, posebnim akcijama i promocijama i ostvarite brojne pogodnosti. Prijavite se na Harissin Newsletter. PROMO KOD s popustom 10% dobit ćete na svoj e-mail.

Unesite email
Harissa na Instagramu