Rinfuza Aceto Balsamico di Modena PGI 3 Krune | Balzamički ocat

Balzamični ocat iz Modene

Šifra artikla: 5000006
4,24 €
PDV je uključen u cijenu / Dostava će biti obračunata kasnije

Rinfuza Aceto Balsamico di Modena PGI 3 Krune | Balzamički ocat

Balzamični ocat iz Modene

Šifra artikla: 5000006

SASTOJCI: ukuhani mošt grožđa, vinski ocat

ALERGENI: sumporni dioksid i sulfiti koncentracije veće od 10 mg/kg ili 10 mg/l.

Balzamični ocat Di Modena Pgi 3 Krune izraz je velikih vrijednosti, odabira najboljih sirovina i njihove naknadne transformacije i finoće. Pažljiva ravnoteža između mošta i vinskog octa, obraćajući posebnu pozornost na miris i okus, omogućila je stvaranje proizvoda s izuzetnim organoleptičkim svojstvima, gdje se slatkoća, kiselost i miris spajaju u rijetku i jedinstvenu mješavinu.

 

VIŠE O BALZAMIČNOM OCTU

Nutritivna tablica Prosječna hranjiva vrijednost u 100g proizvoda
Energija 1033 kJ/ 243 kcal
Masti 0 g
- od kojih zasićene masne kiseline 0 g
Ugljikohidrati 55.3 g
- od kojih šećeri 55.3 g
Proteini 0.9 g
Sol 0.06 g
Vlakna 0 g
Sadrži Sadrži sulfite
Mapa okusa
Preporučamo
5000412 - Papar Sečuan Zrno
Papar sechuan zrno (sichuan)
7,00 €
5000514 - Rooibos Bio
Rooibos BIO
3,58 €
namaz-bez-laktoze_Product-image-800x600px.jpg
La Perla namaz Kakao - Kokosovo Mlijeko
11,00 €
5000585 - šafran Iran Negin Prašnici 1g
Šafran pushal tučak Iran 0,2 G
7,06 €
Crni papar prah.jpg
!NOVO! Papar crni Belem - prah
0,75 €
Pitmaster mlinac.webp
Mlinac Pitmaster BBQ 60g
5,81 €
5000736 - Povrtni Temeljac Bio
Povrtni temeljac BIO
2,70 €
1000001 - Africki Rub Zacinska Mjesavina
African rub
1,78 €

Recepti

Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Svi recepti
Blog-homepage-curry piletina.jpg

Jednostavna i bogata curry piletina

Brza i jednostavna curry piletina s bogatim i punim okusom čini izvrstan obrok za cijelu obitelj!

Rajcice-4(1).jpg

Focaccia s rajčicama i maslinama

Kada razmišljamo o ljetu u kuhinji, rajčica je svakako jedna od prvih asocijacija. Ako ste se zasitili svih mogućih varijacija na temu šalše, salate caprese ili raznih salata, predlažemo vam da napravite - focacciu. U nastavku dijelimo naš recept.

Želite li 10% popusta?

Saznajte na vrijeme sve o novitetima u ponudi, posebnim akcijama i promocijama i ostvarite brojne pogodnosti. Prijavite se na Harissin Newsletter. PROMO KOD s popustom 10% dobit ćete na svoj e-mail.

Unesite email
Harissa na Instagramu