Đumbir marmelada BIO 240g
Đumbir marmelada BIO 240g
SASTOJCI: đumbir* (67%), šećer od šećerne trske*. *Certificirano organski
Ukusan namaz slatkog i pikantnog okusa đumbira: savršen za pečenje kolača (dodajte ga u nadjev pite od jabuka ili umiješajte u smjesu za kolač od mrkve), kuhanje (dodajte ga u stir-fry jela ili glazirajte perad i svinjetinu), ili ga upotrijebite kao preljev ili ukras (umiješajte ga u krem sir, glazirajte orašaste plodove ili jednostavno premažite tost).
Energija | 1331 kJ/ 3ž18 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 79 g |
- od kojih šećeri | 75 g |
Proteini | 0 g |
Sol | 0.04 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.