Jagoda sušena ploške
Jagoda sušena ploške
SASTOJCI: jagoda, prirodni konzervans: natrijev sulfit, prirodni antioksidans: limunska kiselina
Sušene ploške jagode mogu se upotrijebiti kao začin za Gin&Tonik, koktele, te razne napitke. Također, predivna su dekoracija kulinarskih delicija.
Energija | 1426 kJ/ 336 kcal |
Masti | 1.84 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0.93 g |
Ugljikohidrati | 77.84 g |
- od kojih šećeri | 39.36 g |
Proteini | 2.02 g |
Sol | <1 g |
Vlakna | 21 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.