Sol celer sjemenke
Sol celer sjemenke
SASTOJCI: morska sol, sjeme celera
ALERGENI: celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice, sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama, orašasti plodovi, kikiriki i proizvodi od kikirikija.
Dobra uz jela od jaja, salate, juhe, povrće i umake.
Energija | 1480 kJ/ 354 kcal |
Masti | 21 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 1,7 g |
Ugljikohidrati | 1 g |
- od kojih šećeri | 1 g |
Proteini | 19 g |
Sol | <1 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.