Sol za pečenu ribu - gurmanska
Sol za pečenu ribu - gurmanska
SASTOJCI: papar, paprika, luk, češnjak, đumbir, kurkuma, gorušica, muškat, kopar list, rajčica, narančina kora, ljupčac, majčina dušica, mažuran, estragon, limunska trava, dimljena sol
ALERGENI: orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice.
Ova začinska mješavina savršeno pristaje uz grilanu ribu i ostala riblja jela. Upotpunite ju s uljem i limunom te premažite ribu.
Pomiješana s vrhnjem može se koristiti i za razne marinade, umake te u salatama.
DOBAR za riblja jela sa grila i tave, umake, salate, marinade.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Raviolo di Latte s hrskavom svinjskom kožicom, pečenim cherry rajčicama, pjenom od Parmigiana Reggiana i paprenim umakom
Raviolo di Latte u ovom receptu podiže klasičnu tjesteninu na novu razinu uz pažljivo izrađeno punjenje od mozzarelle i Parmigiana Reggiana, posluženo s hrskavom svinjskom kožicom, pečenim cherry rajčicama, laganom pjenom od sira i paprenim umakom. Savršena kombinacija tekstura i okusa za posebne prilike – elegantno jelo koje spaja udobnost i sofisticiranost na tanjuru.

Biljni čaj Orange Grapefruit - Ledeni čaj i koktel gin&tonic
Ovaj kiselo-gorki napitak pravo je pjenušavo osvježenje za dugo toplo ljeto!