Čili vlasi
"Angel Hair"
Čili vlasi
"Angel Hair"
Capsicum annuum
UPOTREBA U KULINARSTVU
Blago pikantne vlasi čilija uglavnom se koriste kao dekoracija za razna jela i koktele.
Možete ih umiješati u jelo ili ih jednostavno posipajte po jelu neposredno prije serviranja kako bi postigli kontrast boja i zaradili koji kompliment.
DOBRI SA svijetlim jelima, umacima, juhama i salatama na bazi jogurta.
Energija | 1629 kJ/ 391 kcal |
Masti | 17,6 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 3,3 g |
Ugljikohidrati | 33 g |
- od kojih šećeri | 31,3 g |
Proteini | 12,4 g |
Sol | 0 g |
Vlakna | 25,7 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Pinca
Pinca je tradicionalni uskrsni kruh, u nekim krajevima poznat i pod nazivom sirnica. Iako nema nikakve veze sa sirom, pretpostavlja se da je taj naziv dobila jer su domaćice u nekim prošlim vremenima, u nju, umjesto kvasca, stavljale usireno tijesto.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!