Povrtni temeljac BIO
Povrtni temeljac BIO
SASTOJCI: himalajska sol, sirovi šećer od šećerne trske, granule luka, granule mrkve, pastrnjak, poriluk, špinat, peršin, kurkuma, ljupčac, vlasac, kopar, đumbir, majčina dušica, muškatni orah, ružmarin, komorač, mažuran
ALERGENI: žitarice koje sadrže gluten, jaja i proizvodi od jaja, soja i proizvodi od soje, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice, mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući i laktozu).
Odličan za pripremu juha od povrća.
Omjer za pripremu je 2-3 vrhom pune čajne žlice na 1 l kipuće vode.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.