Češnjak crni prah
Češnjak crni prah
Otkriven je vjerojatno prije oko 5000 godina u Aziji. Crni češnjak je zapravo fermentirani bijeli luk. Danas se proizvodi u posebnim komorama na visokoj temperaturi i vlazi. Činjenica da češnjak u takvim uvjetima posmeđi je prirodna pojava i rezultat je reorganizacije aminokiselina i šećera.
Dok fermentira, crni češnjak gubi svoju prirodnu boju, okus i aromu, a ipak dobiva dodatna svojstva koja promiču zdravlje.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Pečeno pile s Pumpkin Spice
Uživajte u ovom jelu inspiriranom jeseni i Harissa Pumpkin Spice začinom, savršenim za pečeno bijelo meso, povrće, salatu, kavu, vruću čokoladu, jela i slastice na bazi bundeve!
HARISSA Ramen juhe i temeljci
Ramen juha, tradicionalno japansko jelo koje je steklo svjetsku popularnost, simbol je bogatstva okusa i tekstura. HOME Chef program Harissa temeljaca i Ramen juhe oduševit će mnoge nepce!