Žuti čaj Kekecha
Žuti čaj Kekecha
Žuti čaj dobio je naziv po boji koju dobiva tokom fermentacije, gdje on polako oksidira te daje blaži okus nego ostali polufermentirani čajevima, poput oolonga.
Zbog načina proizvodnje i svoje rijetkosti te stimulirajućem efektu i mnogim ugodnim kvalitetama, konzumacija ovog čaja dugo je vremena bila privilegija budističkih svećenika.
Naša Kekecha ima otvoren šareni list u brončanim, zlatnim i zelenim tonovima sličan Pai Mu Tanu.
Infuzija je boje marelice, a okus blag s tonovima papaje i skrivene pikantnosti.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Pinca
Pinca je tradicionalni uskrsni kruh, u nekim krajevima poznat i pod nazivom sirnica. Iako nema nikakve veze sa sirom, pretpostavlja se da je taj naziv dobila jer su domaćice u nekim prošlim vremenima, u nju, umjesto kvasca, stavljale usireno tijesto.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!