SALSUS Jastog redukcija, 1 L
Temeljac bez umjetnih aditiva
SALSUS Jastog redukcija, 1 L
Temeljac bez umjetnih aditiva
SASTOJCI: temeljac od jastoga (voda, ljuske od jastoga, bijelo vino, luk, poriluk, mrkva, pasirana rajčica, češnjak, majčina dušica, papar, lovorov list), sol.
ALERGENI: školjkaši i ostali mekušci te proizvodi od njih, rakovi i proizvodi od rakova, proizvodi ribarstva, soja i proizvodi od soje.
SALSUS umak od jastoga - Demi-Glace izrađen je isključivo od prirodnih sastojaka. Pažljivo pripreman temeljac, pečenjem kostiju i povrća kako bi se pojačali okusi. Nakon takve obrade, polako se kuhaju u vodi s povrćem i začinima.
Ovaj temeljac od jastoga ne sadrži aditive, stoga je pogodan za konzumaciju u Paleo i Keto dijetama.
Umak od jastoga - Demi-Glace je ukusni polako kuhani temeljac bogatih okusa. Pravi se od školjki jastoga, koje se reduciraju za dvije trećine. Izuzetna kvaliteta jastoga iz netaknutih hladnih i čistih voda Norveške, ovim školjkašima osigurava svjetski poznatu kvalitetu.
Recept za umak od jastoga - Demi-Glace razvili su najbolji kuhari Norveške, jamčeći njegov okus u restoranske kvalitete.
Umak od jastoga- Demi-Glace savršen je za pripremu juha, umaka, variva, tjestenine i rižota.
Sastojci: voda, školjke jastoga, bijelo vino, luk, komorač, poriluk, mrkva, pasta rajčice, češnjak, majčina dušica, lovorov list, papar, sol.
Energija | 44 kJ/ 11 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 1,2 g |
- od kojih šećeri | 1,0 g |
Proteini | 1,4 g |
Sol | 0,6 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem