SALSUS riblja Redukcija 1l
Prirodni temeljci bez aditiva
SALSUS riblja Redukcija 1l
Prirodni temeljci bez aditiva
ALERGENI: rakovi i proizvodi od rakova, školjkaši i ostali mekušci te proizvodi od njih, proizvodi ribarstva, celer i proizvodi od celera, soja i proizvodi od soje.
Nijedan umak, juha ili rižoto nije dobro pripremljen bez izvrsnog temeljca kao jednog od osnovnih sastojaka.
Lako je zanemariti nešto tako jednostavno, a priprema svježeg temeljca od nule čini se rijetkom i kompliciranom. Međutim, nema zamjene za to, a dobar temeljac vrijedi svake sekunde pripreme.
SALSUS riblji temeljac izrađen je isključivo od prirodnih sastojaka. Temeljci se pripremaju pečenjem kostiju i povrća kako bi se poboljšao njihov bogat okus, a zatim se stavljaju u posudu za kuhanje s vodom, povrćem i začinima te se polagano kuhaju satima. Ne koriste aditive i pogodni su za Paleo i Keto dijetu.
SALSUS temeljci, nakon kuhanja se procijede i pakiraju, što omogućuje sigurno skladištenje na hladnom i tamnom mjestu više od 6 mjeseci.
Riblji temeljac savršen je za rižoto s rakovima, bouillabaisse, čorbu, paellu, može reducirati s 4/5 bijelog vina i malo vrhnja, uz dodatak svježih začinskih biljaka kao što su vlasac, estragon i koristiti kao umak za pečenu ribu i drugim ribljim delicijama.
Energija | 90 kJ/ 22 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 0,5 g |
- od kojih šećeri | 0,5 g |
Proteini | 5,3 g |
Sol | 0,6 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem