Rinfuza ocat mango
Ocat s aromom manga
Rinfuza ocat mango
Ocat s aromom manga
SASTOJCI: koncentrirani mošt grožđa 70%, vinski ocat, koncentrirani sok od manga 1%, aroma, sadrži sulfite
ALERGENI: sumporni dioksid i sulfiti koncentracije veće od 10 mg/kg ili 10 mg/l.
Izvrstan kao alkoholni aperitiv (uz prosecco ili drugo pjenušavo bijelo vino), osvježavajući ljetni napitak (uz led i soda/gaziranu vodu) ili za pripremu umaka.
Napravljen od Trebbiano mošta od grožđa, vinskog octa, soka i arome manga; svijetle žute boje, visoke gustoće i ugodno slatkog okusa.
Detalji o proizvodu
Izgled: bistar
Boja: Svijetlo žuta.
Aroma: Intenzivno voćna
Okus: Voćni, lagano gorko-sladak
Prosječna gustoća:1,28
Kiselost: 4%
Alergeni: sadrži sulfite
Rok trajanja: 4 godine
Uparivanje
Idealno za: marinade za ribu i meso, sushi i sashimi, salate, jogurt, mlijeko, svježe ili kuhano voće, koktele.
Energija | 1397 kJ/ 328 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 78.7 g |
- od kojih šećeri | 78.7 g |
Proteini | 0.1 g |
Sol | 0.07 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.