Čokoladne suze BIO 3-5mm
Kakao 50%
Čokoladne suze BIO 3-5mm
Kakao 50%
SASTOJCI: kakao, šećer od šećerne trske, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin
ALERGENI: kikiriki i proizvodi od kikirikija, orašasti plodovi, žitarice koje sadrže gluten, sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama, soja i proizvodi od soje.
Ove čokoladne suze s visokim udjelom organskog kakaa izvrsne su za jednostavno uživanje u njima. Čokoladne suze su izvrsne za izradu vlastitih čokoladica, pralina, školjki kao i za pečenje slastica.
Energija | 2359 kJ/ 568 kcal |
Masti | 40.8 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 24.5 g |
Ugljikohidrati | 37.0 g |
- od kojih šećeri | 28.0 g |
Proteini | 8.7 g |
Sol | 0.13 g |
Vlakna | 9.0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Šparoge s hollandaise umakom
Šparoge s hollandaise umakom tradicionalno su njemačko jelo, ali toliko su ukusne da su danas omiljene i često pripremane u čitavom svijetu. Ovo je jelo izvorno zamišljeno kao predjelo, ali uz malo kuhanih mladih krumpira i veliku lisnatu salatu može lako postati i lagano glavno jelo.

Salade Niçoise ili salata iz Nice
Na tržnice su stigle prve ovogodišnje zelene mahune pa nam je to bio povod da pripremimo ovu laganu, ali hranjivu i osvježavajuću ljetnu salatu koja funkcionira kao potpuni, nutritivno bogat i uravnotežen obrok. U nastavku donosimo osnovni recept za ovaj klasik francuske kuhinje kojemu, prema želji, možete dodati i kapare, listiće parmezana ili krutone.