Ćevapomat - Ručna sprava za oblikovanje ćevapa
Preša za ćevape
Ćevapomat - Ručna sprava za oblikovanje ćevapa
Preša za ćevape
Ćevapomat je ručna sprava za spravljanje ćevapa koja je praktična i jednostavna za korištenje. Ova sprava vam omogućuje da brzo i lako oblikujete savršeno okrugle i jednake ćevape po vlastitoj recepturi. Izrađena je od visokokvalitetnog materijala koji je dugotrajan i siguran za upotrebu u prehrambenim procesima.
UPOTREBA ĆEVAPOMATA
Potrebno je samo staviti smjesu u spravu, poklopiti i protisnuti, a ćevapi će u savršenom obliku izaći kroz otvore. Jednim pritiskom izradit ćete 7 ćevapa. Ova sprava je praktična za upotrebu kod kuće ili u restoranima i sličnim ugostiteljskim objektima.
Prednosti korištenja Ćevapomata uključuju:
- Priprema ćevapa po vlastitom receptu i s provjerenim namirnicama.
- Brzo i jednostavno oblikovanje ćevapa.
- Dosljedan oblik i veličina svakog ćevapa.
- Visokokvalitetni materijal koji je siguran za prehrambenu upotrebu.
- Pogodan za upotrebu kod kuće i u ugostiteljskim objektima.
Uz Ćevapomat, možete postići profesionalne rezultate i uživati u ukusnim ćevapima koje ste sami pripremili.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem