Đumbir ušećereni
Đumbir ušećereni
SASTOJCI: đumbir (50%), šećer (50%)
Zingiber officinale
Đumbir je višegodišnja zeljasta biljka iz porodice Zingiberaceae, vjerojatno porijeklom iz jugoistočne Azije.
Mekan, sočan đumbir zaslađen šećerom od šećerne trske.
Jednostavan i zdravi međuobrok spreman za jelo odmah iz vrećice, također i ukusan sastojak za kuhanje i pečenje. Dodajte ga kolačićima, granoli ili vrućem čaju. Iskoristite ga kao ukras za koktele i sladolede.
Ove kockice đumbira izvrsna su grickalica ili dodatak slasticama!
Energija | 1305 kJ/ 312 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 78 g |
- od kojih šećeri | 74 g |
Proteini | 0 g |
Sol | 0.04 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.