Jagode sušene zaslađene
Jagode sušene zaslađene
SASTOJCI: 50% jagoda, 48% šećer, limunska kiselina, koncentrat soka od ljubičaste mrkve, voda, prirodna aroma, sumporov dioksid
ALERGENI: sumporni dioksid i sulfiti koncentracije veće od 10 mg/kg ili 10 mg/l.
Sočne ušećerene jagode neodoljivog okusa! Grickalica utjehe u hladnim danima ili prava zamjena za okus svježih jagoda...
Energija | 0 kJ/ 350 kcal |
Masti | 0 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 80 g |
- od kojih šećeri | 70 g |
Proteini | 0 g |
Sol | 0 g |
Vlakna | 5 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Pinca
Pinca je tradicionalni uskrsni kruh, u nekim krajevima poznat i pod nazivom sirnica. Iako nema nikakve veze sa sirom, pretpostavlja se da je taj naziv dobila jer su domaćice u nekim prošlim vremenima, u nju, umjesto kvasca, stavljale usireno tijesto.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!