Kokos čips zaslađen tostiran
Kokos čips zaslađen tostiran
SASTOJCI: 70% kokos, 30% sirovi šećer
Cocos nucifera
Kokosov čips su duži i širi komadi kokosa koji se peku u pećnici dok ne postanu suhi i hrskavi.
OKUS
Ovaj hrskavi kokosov čips bogatog je i slatkog okusa.
UPOTREBLJAVA SE
svježe
KUPOVINA I ČUVANJE
Čuvati u hermetički zatvorenoj posudi.
UPOTREBA U KULINARSTVU
Kokosov čips se može kombinirati sa svježim i kuhanim jelima. Sjajan je u salatama, smoothiejima ili uz zobene pahuljice. Kokosov čips možete konzumirati i kao ukusnu grickalicu.
DOBAR JE s kolačima, desertima, sladoledima.
Energija | 1114 kJ/ 474 kcal |
Masti | 32.15 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 28.50 g |
Ugljikohidrati | 47.59 g |
- od kojih šećeri | 43.29 g |
Proteini | 3.28 g |
Sol | 0 g |
Vlakna | 4.3 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Brzi i jednostavni domaći kiseli krastavci
Ovaj recept dat će krastavcima savršenu ravnotežu slanog i ljutog s daškom slatkih nota!
Panzanella
Panzanella je poznata i omiljena salata iz talijanske regije Toscane. Odlična je ako trebate potrošiti stari kruh i/ili zrelije rajčice. Može biti samostalan obrok, a odlično će popratiti i meso ili ribu na žaru. Idealna ljetna salata, rekli bismo.