Čili ancho blend prah
Čili ancho blend prah
SASTOJCI: ancho, jalapeno, kajenska parika, kumin, origano, češnjak, korijander
ALERGENI: orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice.
Čili prah najbolji je dodatak svim jelima kojima želite dodati ljutinu. Najpopularniji je uz meksička i tex-mex jela, a odlično ide uz gulaše, meso i grahorice.
DOBRA za meksička jela, tamne umake, gulaš, ribu, paštete, leću, grah.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Raviolo di Latte s hrskavom svinjskom kožicom, pečenim cherry rajčicama, pjenom od Parmigiana Reggiana i paprenim umakom
Raviolo di Latte u ovom receptu podiže klasičnu tjesteninu na novu razinu uz pažljivo izrađeno punjenje od mozzarelle i Parmigiana Reggiana, posluženo s hrskavom svinjskom kožicom, pečenim cherry rajčicama, laganom pjenom od sira i paprenim umakom. Savršena kombinacija tekstura i okusa za posebne prilike – elegantno jelo koje spaja udobnost i sofisticiranost na tanjuru.

Biljni čaj Orange Grapefruit - Ledeni čaj i koktel gin&tonic
Ovaj kiselo-gorki napitak pravo je pjenušavo osvježenje za dugo toplo ljeto!