Sweet Marzipan
Sweet Marzipan
SASTOJCI: crni čaj (84 %), komadići badema, čokoladne suze, prirodna aroma, rozi papar
ALERGENI: soja i proizvodi od soje.
U srednjem vijeku, takozvani Anđeoski kruh bio je rezerviran za bogate, koji su ga jeli kao izniman desert. Niže klase, dugo vremena poznavale su tek marcipan, pogotovo početkom 20-og stoljeća kada su prve tvornice marcipana počele nicati.
Neusporedivo superiorniji okus ove guste slatke mase napravljene od mljevenih badema, šećera, ružine vodice i probranih začina savršeno nadopunjuje aromu crnog čaja.
Prava poslastica, ne samo za ljubitelje marcipana.
Energija | 14 kJ/ 3 kcal |
Masti | < 0.1 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | < 0.1 g |
Ugljikohidrati | 0.3 g |
- od kojih šećeri | < 0.1 g |
Proteini | 0.2 g |
Sol | < 0.01 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!

Mediteranska janjeća kruna u aromatičnoj korici
Pogledajte kako vrhunski Chefovi pripremaju Demi Glace umak s Harissinim SALSUS janjećim temeljcem