Curry zeleni
Curry zeleni
SASTOJCI: korijander, kurkuma, poriluk, peršin, đumbir, češnjak, kumin, papar, piskavica, kopar, čili, luk, sirovi šećer od šećerne trske
ALERGENI: orašasti plodovi, celer i proizvodi od celera, gorušica i proizvodi od gorušice, kikiriki i proizvodi od kikirikija, sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama.
Zeleni curry verzija je popularnog curry jela, koji je dobio naziv po karakterističnoj zelenoj boji i blagom, slatkastom okusu.
Najčešće se priprema u tajlandskoj kuhinji, tradicionalno se radi s kokosovim mlijekom, a poslužuje uz ribu, plodove mora ili meso, a poslužuje se uz rižu ili rezance od riže.
DOBAR UZ jela od riže, umake, meso i povrće.
Energija | 1093 kJ/ 0 kcal |
Masti | 3.04 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0.19 g |
Ugljikohidrati | 52.01 g |
- od kojih šećeri | 11.26 g |
Proteini | 12.37 g |
Sol | 4.66 g |
Vlakna | 0 g |
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.
Pečeno pile s Pumpkin Spice
Uživajte u ovom jelu inspiriranom jeseni i Harissa Pumpkin Spice začinom, savršenim za pečeno bijelo meso, povrće, salatu, kavu, vruću čokoladu, jela i slastice na bazi bundeve!
HARISSA Ramen juhe i temeljci
Ramen juha, tradicionalno japansko jelo koje je steklo svjetsku popularnost, simbol je bogatstva okusa i tekstura. HOME Chef program Harissa temeljaca i Ramen juhe oduševit će mnoge nepce!