Gus Twist Drobilica Orah M
Gus Twist Drobilica Orah M
Prekrasna gusana drobilica s poklopcem od oraha.
Praktično rješenje za drobljenje svih začina za koje bi vam inače trebao mužar ili mlinac.
Jednostavno stavite začine po želji u drobilicu, okrenite par puta ovisno o željenoj granulaciji i gotovo. Ukoliko ste samljeli previše, prebacite u gornju posudu i poklopite poklopcem do slijedeće prilike.
Kuhinjski gadget na kojem će vam svi zavidjeti.
Skeppshult drobilica za začine i začinsko bilje dizajnirana je u suradnji s danskom dizajnerskom tvrtkom Carl &Carl (Kopenhagen). Drobilica ima mekan, zaobljen dizajn, što stvara divan kontrast čvrstom lijevanom željezu.
Skeppshultove drobilice nominirane su za nagradu Formex Formidable na sajmu Formex Fall 2010.
UPOZORENJE! Kiseli sastojci uzrokuju koroziju!
Održavanje: svako posuđe od gusa ima tendenciju korodirati ako je vlažno, stoga je bitno nakon eventualnog pranja toplom vodom i po potrebi blagim sredstvom za pranje, posuđe dobro osušiti.
Napomena: S obzirom da se proizvodi Skeppshult izrađuju ručno, moguća su mala odstupanja u veličini i završnoj obradi.
Svojstva drobilice:
Materijal: lijevano željezo, hrast
Težina: 1,1 kg
Posuda za pohranu
Za sve uobičajene začine: pogodno za mljevenje soli, papra, sjemenki gorušice, suhog bilja...
Dizajn: Carl & Carl
Ovdje možete potražiti opširnije informacije o gusu.
Recepti
Donosimo provjerene recepte naših omiljenih jela, gastro savjete i prijedloge kako najbolje sljubiti začine i namirnice za potpuni užitak, za sva osjetila.

Pinca
Pinca je tradicionalni uskrsni kruh, u nekim krajevima poznat i pod nazivom sirnica. Iako nema nikakve veze sa sirom, pretpostavlja se da je taj naziv dobila jer su domaćice u nekim prošlim vremenima, u nju, umjesto kvasca, stavljale usireno tijesto.

Morska Poema: Brudet & Ricotta Gnudi
Savršen spoj okusa mora i kremastih tekstura. Ovaj elegantan i bogat recept donosi autentične morske arome i vrhunsku gastronomsku raskoš na vaš stol. Isprobajte ovaj sofisticirani spoj tradicionalnih i modernih okusa!